Ispis
Hitova: 287

 

 

 

 

Ema

 

Ti si sjajna, lijepa i plava.

Kosa ti je duga,

Kao pruga.

Ema, Ema, Ema

prijateljica najbolja,

prava si ti.

Sa mnom ideš kući ti,

smijemo se svi.

Ko' sunce si sjajna ti.

                    Snježana Šavorić, 3.D

 

 

Matea

 

Matea je prijateljica prava.

Od nje me ne boli glava.

Plava kosa, plave oči,

sva zablista kad poskoči.

Voli igru i veselje

više nego jesti zelje.

                   Tea Nedić, 3.D

 

Opis lika: Mihovil

 

 Mihovil je moj najbolji prijatelj. Ima duguljastu glavu i smeđu kosu. Oči su mu smeđe. Ima i male uši. Usta su mu uvijek razvučena u veliki osmjeh. Mihael je pravi prijatelj. Stalno pomaže i jako je smiješan. On se jako voli igrati sa mnom. Ja bih volio da se naše prijateljstvo nastavi.

Karlo Mateković, 2.d

 

 

Opis lika: Korina

 

Korina je moja prijateljica. Ima smeđu kosu često svezanu u rep. Ima i smeđe oči, normalan nos i bradu. Na ušima nosi  lijepe naušnice. Nije baš visoka, srednje je visine. Često se smije. Ima lijepe bijele zube. Kad se smije, obrazi su joj u obliku trokuta. Ima tanke ruke i noge. Korina je dora prijateljica,  vesela je i zanimljiva. Voli mandarine, prijateljice i svoju obitelj. Mislim da pomaže drugima i dobro se ponaša.

Lucija Knežević,2.d

 

 

Opis lika: Lucija

 

Lucija je moja prijateljica.  Ima kratku kosu koja završava u prelijepim uvojcima. Ima lijepe sjajne smeđe oči poput dijamanata. Nije visoka, srednje je veličine. Voli nositi hlače, majicu i roze tenisice. Ona je izvrsna prijateljica baš kakvu sam htjela. Dobra je i pomaže mami, tati i učiteljici. Voli se igrati, kreativna je i zabavna. Mislim da je prava prijateljica.

 Korina Marić,2.d