Ispis
Hitova: 417

                            

          Ove godine Novigradsko proljeće se održavalo od 1. do 8.travnja.  Za one koji ne znaju, to je Škola stvaralaštva u Novigradu. Budući da se puno djece prijavljuje i svi  bi htjeli sudjelovati , vrlo sam sretna što sam izabrana.

          

      Lucija Petrinšak, 7.b                                                                     Lucija Blažević, 7.c

        Ukratko,  dan u Novigradu se sastoji od odlaska na radionicu, druženja s novim ljudima, pjevanja, šetanja, smijanja,uživanja… Ja sam se prijavila na scensku radionicu jer idem na dramsku i volim glumiti.

Vjerovali ili ne, u tom tjednu  na radionicama smo prošli  puno bitnih vježbi, naučili mnogo novih stvari i, što je najvažnije, sve je prošlo brzo i kroz zabavu. Svi su vrlo ljubazni, počevši od hospitanata, voditelja pa sve do djece. Opušteni su, nasmijani, prihvaćaju se međusobno… Tako da sam se s većinom  sprijateljila i stvorila  nezaboravne trenutke. Svaku večer imali smo nekakav program, kviz,  izbor za „Miss i Mistera hotela“ i slično. Tamo nikad nije dosadno. Poslije večernjeg programa svi bismo sjeli u zajednički boravak, pjevali, poneki bi svirali i družili se kasno u noć…

  

    Lucija Blažević, 7.c                                                           Monika Štajduhar, 6.a

          Ovo iskustvo nikada neću zaboraviti i jedva čekam sljedeću godinu kako  bih sve ovo ponovila (naravno, ako me opet pozovu). Preporučila bih svima koji su kreativni, a žele nešto novo naučiti i stvoriti predivne uspomene,  da se prijave na Novigradsko proljeće.

 

                                                                                                                                                                             Lorena Cvitkušić, 8.a