Blue Flower

               

 Već je postalo uobičajeno da svakoga književnika ili književnicu koji dođu u našu školu, učenici pozdrave stihovima ili igrokazom.

7. studenoga 2016. dogodilo se nešto  zanimljivo i neplanirano.

Književnica Željka Horvat Vukelja ušuljala se u učionicu 2. razreda, sjela za klavir i učenike iznenadila melodijom pjesme Kad si sretan...Drugašićima je bilo neobično što nema učiteljica, ali su svi pjesmu  prihvatili i pokazali našoj gošći koliko vole pjevati i zabavljati se. Neke učenice okušale su se i u glumi pa su se, kao i Durica, hrabro prošetale u maminim štiklama, posvađale se s Dadom te pokazale svoj glumački talent. Strip o Durici se rado čita i posuđuje u školskoj knjižnici te nije čudo što je omiljen među drugašićima.

Književničina prijateljica Ljubica Torbić je i ovaj puta bila puna raznih likova, sličica, životinja i drugih iznenađenja. Sve dječje ruke bile su u zraku  u nadi da će baš one sudjelovati u veseloj igri i zabavi.

      Ova draga književnica više  nam i nije gošća, nego draga prijateljica  koja navrati u našu školu, svima nam uljepša dan te pridoda sličicu za pamćenje.

                                                                                                                                                                                                                  Ljiljana Radovečki